FAQ

Wanneer ontvang ik het eerste stekje?

Jouw eerste stekje wordt verzonden op de eerste dinsdag of woensdag van de maand. Dat betekent dat deze, afhankelijk van de snelheid van PostNL de volgende dag, of de dag erna bij de ontvanger is.

Bestellingen die de maandag ervoor zijn gedaan, worden meegenomen. Wanneer er op de dag zelf nog bestellingen binnenkomen, kan het zijn dat deze pas de maand erop worden verwerkt.

Hoe wordt het stekje verzonden?

Het stekje wordt zorgvuldig in een papiertje gewikkeld zodat het niet kan verschuiven in het verzenddoosje. In het verzenddoosje zit een verzorgingskaartje en een stekje. Als je een geschreven kaartje erbij hebt besteld zit deze ook in de doos. En mocht je het als cadeautje willen is het natuurlijk vrolijk ingepakt.

Kan ik ook een los stekje bestellen?

Op het moment doen we geen losse stekjes bestellingen. In de winkel hebben we meestal wel een aantal soorten stekjes staan, dus wees welkom om langs te komen.

Kan ik kiezen welke stekjes ik ontvang?

Nee, elke keer is het een verrassing welk stekje je ontvangt. Mocht je een specifiek stekje graag willen, ben je welkom in Plantenwinkel Salie in Leiden.

Ik heb een andere vraag: